Bedringens vei

Ja som dere ser på overskrifta så er jeg på bedringens vei. Spydde mage syre i dag tidlig. tror jeg faktisk er frisk nokk til å dra på skola i morgen:) har til sammen vært syk i 3 dager pluss minus. Det som er dumt er at jeg ikke får gått på ski i kveld siden jeg er syk. Det er egentlig det som irriterer meg mest akkurat nå !!! Jeg få mest sansynlig reist på ***- kurs til helga.
Håper det vertfall:)grunnen til at jeg ikke skriver hvilket kurs er for sikkerheten min å gjøre, men dere som karnsje også skal dit skjønner hvilket kurs det er snakk om:) det var en liten oppdatering om hvordan jeg ligger an med "sykheten" kan jo ikke si sykdommen ...
Samma det håper alle får det fint resten av uka, skal prøve og oppdatere på fredag om jeg reiser på kurs eller ikke, tuppen skal vertfall ( så lenge hun ikke blir syk)
Hade!

~ Lillemor<3

Et hobby bilde jeg fant på nettet<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

litenskatt

litenskatt

14, Oslo

To jenter, blogger om kreative ting. Du vil lære hvordan lage forskjellige ting. litt om foto kan vi og så bare spørr så prøver vi og svare så godt vi kan :) Du vil få tips til hverdagen din!Vi er ANONYME derfor kaller vi oss for Tuppen og Lillemor :-) oppdatering hver dag!

Kategorier

Arkiv

hits