Beklager

Hei, jeg blklager veldig for dårlige unskyldninger for at det ikke har blitt noe blogging, men det har egentlig aldri falt seg på plass og blogge før nå. lafer derfor et dobbelt innleg i ett innlegg. blir litt kort, hadde laget et laaangt innleg om det men så ble alt borte så må skrive alt på nytt så må korte ned litt.

Kamera

som dere sikkert har fått med dere har jeg kjøpt meg nytt kamera. angrr ikke ett sekund. har aldri hatt et speilreflekskamerea så ble veldig fornøyd. det er kjempe god kvalitet og lett og ta bilder med, har aldri hatt et speilreflekskamera men jeg skjønte nestenalt med en gang, og vis man ikke skjønner det er det masse auto instillinger som tar like fine bilder som manuel instillinger ( syns jeg da) jeg er veldig fan av de instillingene. Jeg bestilte det fa dustin, fikk det fort levert vis man trekker fra alle hellig dagene, men de tells ikke for da er ingen på jobb stortsett.

*det har 18 megapiksler ( tror jeg er fetfall 18 ettelleranett)

*video opptak i full HD

* ISO hastighete er på 6400

* lukkertiden er jeg usikker på men tror det er 30 sek ( vis det er son man sier det...)

* Burkervennlig

Her er noen bilder som er tatt med kamera

katten min <3

 

 

notatblokk ( dagbok)

Da er det ett til innleg tema kall det hva du vil. Det er et tipseinnlegg eller... ja jeg kaller det det.

Det du tenker når du hører dagbok vil jeg tippe er  at man skriver ned hva man har gjort osv... det kan også være det men det er ikke det jeg tenger på. det jeg tenker på er en son bok der ma kan skrive ned hva man skal gjøre til den dagen og det er årsplan i den så man kan planlegge året framover. det jeg skriver ned er om jeg skal bort hvilken lekser jeg skal gjøre når osv... når jeg tenker meg om tror jeg et jeg har noen lekser jeg må gjøre.... jaja. Jeg vet ikke helt hvor den er kjøpt fordi jeg fikk den til jul. men hvet atdet går an å lage sin egen bok med sine egne bilder og eget design på. Det kan du gøre på personligalmanakk , jeg tror det er det det heter......

her er et bilde av den

 

takk til dere 2- 3 som leser bloggen vår selv om det har vært litt dårlig i det siste........... Jeg skal værtfall prøve og forbedre meg!

~ Lillemor <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

litenskatt

litenskatt

14, Oslo

To jenter, blogger om kreative ting. Du vil lære hvordan lage forskjellige ting. Du vil få tips til hverdagen din!Vi er ANONYME derfor kaller vi oss for Tuppen og Lillemor :-) oppdatering hver dag!

Kategorier

Arkiv

hits